-Цитатник

Байсестер(Bicester),Англия - (0)

Байсестер(Bicester),Англия http://x-lines.ru/letters/i/cyrillicscript/0907/1010ad/34/0/4ne7bcg...

Удобрения для розсады - (1)

Какие удобрения нам понадобятся для подкормок растений в следующим сезоне: Самый необходи...

НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017 - (0)

НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017! ОБАЛДЕННАЯ НОВИНКА! Яркие чувства. ...

Польський трускавковий сирник - (0)

Польський трускавковий сирник Інгредієнти Бісквіт: 5 яєць 3/4 ск. цукру 2/3 ск. пшеничн...

Пляцок Поезія - (0)

Пляцок Поезія Пляцок Поезія Інгредієнти для тіст...

 -Рубрики

 -Приложения

  • Перейти к приложению Открытки ОткрыткиПерерожденный каталог открыток на все случаи жизни
  • Перейти к приложению Онлайн-игра "Empire" Онлайн-игра "Empire"Преврати свой маленький замок в могущественную крепость и стань правителем величайшего королевства в игре Goodgame Empire. Строй свою собственную империю, расширяй ее и защищай от других игроков. Б
  • Перейти к приложению Онлайн-игра "Большая ферма" Онлайн-игра "Большая ферма"Дядя Джордж оставил тебе свою ферму, но, к сожалению, она не в очень хорошем состоянии. Но благодаря твоей деловой хватке и помощи соседей, друзей и родных ты в состоянии превратить захиревшее хозяйст
  • Перейти к приложению Я - фотограф Я - фотографПлагин для публикации фотографий в дневнике пользователя. Минимальные системные требования: Internet Explorer 6, Fire Fox 1.5, Opera 9.5, Safari 3.1.1 со включенным JavaScript. Возможно это будет рабо
  • ТоррНАДО - торрент-трекер для блоговТоррНАДО - торрент-трекер для блогов

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Арина_Ярига

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 02.12.2009
Записей: 13114
Комментариев: 19091
Написано: 38132


Торт "Раз, два, три - ялинко, гори"

Среда, 21 Декабря 2011 г. 23:34 + в цитатник
Цитата сообщения Dama_Madama Торт "Раз, два, три - ялинко, гори"

Торт «Раз, два, три - ялинко, гори»



Автор

Medunya

Леся на http://cookorama.net/uk/blog/torty/tort-raz-dva-try-yalynko-gory.html

Цей торт можна назвати моєю дуеллю зі своїм сном. «Не може сон вигадати щось цікавіше, ніж я», — подумалось мені.-«Треба піднапружитись і теж щось таке нафантазувати. У мене загорить в торті не одна свічка — у мене запалає вся ялинка» -самовпевнено подумала я і взялася за роботу Рецепт публікується вперше

ПРОДУКТИ:
ТІСТО:
  • 6 яєць,
  • 18 ст. ложок борошна,
  • 12 ст. ложок цукру,
  • 50г маку,
  • 9 ст. ложок сметани,
  • 3 ст.ложки розчинної кави,
  • 1 пачка порошку для випічки (18 г),
  • 9 ст. ложок розтопленого масла.
СУФЛЕ ДЛЯ ЯЛИНКИ:
  • 150г замороженого шпинату,
  • 3\4 склянки молока,
  • 1 пачка (200 г) білого маршмеллоу (повітряного зефіру),
  • 300г сметани,
  • 1 пачка загушувача для сметани,
  • 2 м'ятні цукерки,
  • 3 ст. ложки коньяку.
КРЕМ:
  • 300 г вареного згущеного молока,
  • 50 г масла,
  • 1 ч. ложка розчинної кави.
КРІМ ЦЬОГО:
  • мигдаль,
  • цукати,
  • горіхи — для прикраси.
ПРИГОТУВАННЯ:

КОРЖІ: яйця збити з цукром до пухкої маси міксером протягом 5-6 хвилин. Додати сметану, запарений і тричі змелений мак, масло, борошно з розпушувачем. Легенько вимішати. Розділити тісто на 3 частини. Вилити у змащені простелені кулінарним папером форми( у мене — діаметр 17 см)

і випікати 20 хвилин при 180*С. Для цього торта краще брати форму малого діаметру, щоб коржі виходили високими — тоді ялинка вийде ефектнішою.

ДЛЯ СУФЛЕ: шпинат прокип«ятити з молоком і подрібненими м»ятними цукерками 3-4 хвилини.

Подрібнити блендером до однорідної маси. Додати маршмеллоу і нагріти до повного його розчинення.

Остудити. Сметану збити з загущувачем. Додати сметанкову масу до шпинатної.В кінці додати коньяк.

ЗБИРАЄМО ТОРТ: з кожного коржа треба вирізати конус. Три коржі — три різні діаметри конуса: більший, менший і ще менший. Промазати конуси остиглим суфле ще без додавання сметани.

Прикріпити по колу цукати

і заповнити конуси суфле зі сметаною до верху.

Поставити в холодильник до застигання (2-3 години).
Промазуємо коржі кремом( для якого усі компоненти ретельно перемішати), викладаючи вниз корж з найбільшим конусом з суфле, на нього- з середнім конусом, зверху — з найменшим конусом.
Зверху теж змазуємо суфле і за допомогою ложки «натягаємо» кінчики суфле, щоб вийшла імітація «кудлатості» ялинки. Прикрасити цукатами, горіхами, мигдалем.

При розрізі торта утвориться ялинка з гирляндою вогників

Зустрічайте, ось вона — красуня ялинка. Вся у новорічних вогнях. Навколо -горобина ніч і падає дрібненький сніжок ( мак, — ти для чого тут в тісто додавався — служи в коржі сніжком )
Торт «Раз, два, три - ялинко, гори»
Дуель між сном і дійсністю відбулася. Вам залишається оцінити, хто кращий
Смачного!

Рубрики:  Выпечка /Торт
Кулинарные рецепты

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку