Пани Валевская пляцок |
Пані Валевська
дуже смачний пляцок (пекла по рецепту http://wn.com/mojeciasto)
http://dreamfood.com.ua/forum/topic_1044/36
для тіста:
250 г. маргарину
2,5 скл. борошна
1 скл. пудри
1/2 скл. цукру
4 яйця
1 ложечка розпушувача
2 ст.ложки крохмалю
смородинове варення
мигдалева стружка
відділити білки від жовтків
змішати борошно, розпушувач, цукор, додати жовтки, маргарин кімнатної температури, замісти тісто і розділити на дві рівні частини
форму 22х27 см намастити маслом, викласти папером, зверху викласти тісто, змастит варенням
поставити до духовки на 15-20 хв при темп. 180
білки збити з цукровою пудрою, обережно додати крохмаль і викласти половину зверху на тісто, притрусити мигдалем і поставити ще на 15 хв до духовки
спекти два таких коржі, охолодити
Крем:
0,5 л молока
2 яйця
5-6 ложок цукру
2 ложки борошна
2 ложки крохмалю
- приготувати заварний крем, коли охолоне збити з 200 г масла у пухку масу
Рубрики: | Торты,пирожные |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |