Пятница, 09 Мая 2014 г. 01:33
+ в цитатник
Потрібно:
200 г цукру
1 яйце
150 мл молока
250 г масла
1 пакетик ванільного цукру
1 ст. л. коньяку
Спочатку приготувати сироп :
Злегка збити яйце із молоком в каструлі до повного перемішування (не в піну).
Всипати цукор і поставити на вогонь, довести до кипіння і варити ще 5 хв.
Сироп охолодити, накривши плівкою.
Масло кімнатної температури збити в крем із ванільним цукром. Збивати далі, додаючи по одній столовій ложці сиропу. В кінці додати коньяк.
Крем блискучий, однорідний і еластичний.
Можна додати какао, грамів 10.
Крем підходить як до бісквітів, так і до пісочного тіста. Дуже добре тримає форму, ним можна прикрасити торт. Гарно поєднується із суфле та фруктами.
Смачного!
Link
Метки:
крем
кремы для тортов
Процитировано 3 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-