-Видео

Ciasto Kubu[
Смотрели: 3 (0)
Ciasto Shrek
Смотрели: 9 (0)
Ciasto Cappuccino
Смотрели: 9 (0)
Krajanka makowa
Смотрели: 1 (0)

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Lara_Ku

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 01.05.2014
Записей: 303
Комментариев: 32
Написано: 347


Крем *Шарлот*

Пятница, 09 Мая 2014 г. 01:33 + в цитатник

Потрібно:
200 г цукру
1 яйце
150 мл молока
250 г масла
1 пакетик ванільного цукру
1 ст. л. коньяку

Спочатку приготувати сироп :
Злегка збити яйце із молоком в каструлі до повного перемішування (не в піну).
Всипати цукор і поставити на вогонь, довести до кипіння і варити ще 5 хв.
Сироп охолодити, накривши плівкою.
Масло кімнатної температури збити в крем із ванільним цукром. Збивати далі, додаючи по одній столовій ложці сиропу. В кінці додати коньяк.
Крем блискучий, однорідний і еластичний.
Можна додати какао, грамів 10.
Крем підходить як до бісквітів, так і до пісочного тіста. Дуже добре тримає форму, ним можна прикрасити торт. Гарно поєднується із суфле та фруктами.
Смачного!

Link

Рубрики:  КРЕМЫ
Метки:  

Процитировано 3 раз
Понравилось: 2 пользователям

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку