Сьогодні покажу вам чотири варіанти формування булочок. Тісто можна використовувати ваше улюблене. В мене просте дріжджове тісто. Булочки ті що без начинки можна їсти з маслом чи варенням і молоком. ![😀](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t27/1.5/16/1f600.png)
![👍](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t55/1.5/16/1f44d.png)
Нижче є відео,як формувати булочки.
200мл молока
100мл води
80гр цукру
60гр олії або розтоплене масло
1ціле яйце+половинка
ванілін
трішки солі
450-500гр борошна
30гр дріжджі пресовані або 10гр сухих.
У тепле молоко додаємо 1 ст л цукру від загальної кількості, дріжджі і кілька ложок борошна від загальної кількості,нас15хв у тепле місце. Додаємо яйця(одна половинка залишається для змащування булок, щоб поділити яйце на половину, вилийте його у стакан, збовтайте і половину у тісто. Я роблю це для того, щоб після змащування булок не залишалось яйце, тому половину у тісто даю.) цукор, ванілін, олію і борошно. Тісто має бути дуже м'яке і липкувате. Тісто вимішуємо добре і у тепле місце на 1 годину. Формуємо булочки,ще 15 хв нехай постоять, змащуємо яйцем і випікаю прим180гр 15 хв.