Тісто для пасок. Рецепт простий. Результат 100%! Паски з цього тіста завжди виходять неймовірно смачними, ніжними і повітряними! Якщо потрібно когось здивувати – готуйте паски за цим рецептом. У вас точно вийде!
Пасок виходить багато! Якщо у вас невелика сім’я – діліть навпіл!
Рецепт тіста для пасок:
• Молоко – 500 мл
• Яйця – 15 шт. (2 білки взяти для глазурі)
• Дріжджі (сухі) – 22 г або свіжі 100 г
• Борошно – 2,5 кг (приблизно)
• Цукор – 450 г (якщо любите дуже солодкі паски, додайте цукру більше)
• Сметана – 200 г
• Вершкове масло – 400 г
• Ванілін – 2 г
• Сіль – 1 ч.л.
• Ізюм
Дивіться відео: