Доброго дня, господиньки. Цей кекс виходить великий, м'який, вологий, солодкий та дуже ароматний. Як будете пекти, то навіть сусіди почують аромат! Це рецепт пані Оксани Дорош, велике дякую.
Банани-3шт.
Яйця-3шт.
Цукор-225г
Масло-225г
Олія-150г
Кефір-150г
Мука-450г
Поршок до печива-2.5ч.лож.
Сода погашена оцтом-0.5ч.лож.
Родзинки
Яйця, олія, сода, кефір, масло кімнатної температури збити міксером. Додаємо муку з порошком до печива і збиваємо на невеликих оборотах.
Банани з цукром розім'яти виделкою і додаємо до тіста, додаємео родзинки. Обережно вимішуємо. Форму змастити і вилити масу. Пекти при 170* більше години. Я пекла годину, орієнтуєтесь по своїй духовці, до сухого сірника. Цей рецепт на 1.5 порції, в мене форма 24, вийшов величезний і смачнющий!
Смачного!