-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Сирник

Среда, 25 Декабря 2019 г. 18:20 + в цитатник

Пропоную Вам неймовірно смачний рецепт сирника .
Сирник мій улюблений, перевірений часом і досвідом рецепт, який смакує не тільки моїй сім'ї а й всім хто його спробував.
Він завжди виходить вологим , дуже ніжним і бездоганно нарізається.
Цей рецепт ще ніразу мене не засмутив.

Шоколадне пісочне тісто , як основа для сирника.а можна і без основи,кому як подобається і смакує.

Діаметр форми-24 см.

P.S.на фото сирник на півтора порції, діаметр форми 27 см.
І без шоколадної глазурі,щоб дійсно показати який він красивий.

Сирна маса🍚
🍚Сир кисломолочний домашній 1 кг
🥚Яйця 8 шт
🧀Масло 100 гр
🍚Манка 60 гр
🍚Цукор 200 гр.
🍚Крохмаль кукурудзяний або картопл.50 гр.
🍋Цедра лимона
🍚Ванільний цукор 1 шт.
.🍇 Родзинки

Корж - основа
🍚 Борошно +- 250 гр
🧀Масло 120 гр
🥚Яйце 1 шт
🍚Цукор 100 гр
🍩Какао 2 ст.лож.
🍚Розпушувач 1 ч.л.
🍶Сметана 1 ст.лож.

Шоколадна глазур🍫
🍶Сметана сепаратона 4-5 ст.лож.
🍪Какао 2 ст.лож.
🍚Цукор 1 ст.лож.
🧀Масло вершкове 50 гр.
Все змішати і ставимо на вогонь, постійно помішуючи ,довести до кипіння не кип'ятитимо.!

Приготування сирної маси🍚🍚
Сир+ жовтки +цукор +манка +крохмаль +масло +ван.цукор
все збити блендером.
Довго не потрібно збивати,щоб сильно не насичувати повітрям.
Тому що при випіканні сирник сильно піднімаєиься а потім осідає.
+додаємо родзинки.

Збиваю окремо охолодженні білки з щіпкою солі до піни .
Збиті білки обережно об'єднати за допомогою лопатки з сирною масою.

Приготування корж - основа
Всі складові рецепту змішати.
(тіста виходить на два таких сирника.
Одну частину використовую, а другу частину залишаю на наступний раз в морозилці.)

Пергаментом застелити дно форми , тільки боки форми змащую маслом.
Тісто викласти у форму і розподілити за допомогою стакана по формі ,(тільки дно без бортиків )

Залишити в морозилці на 30 хв.
Через пройдений час дістати форму і виложуємо на корж сирну масу, рівномірно розрівняти лопаткою по всій формі.

Випікатм при температурі 180* 45 - 55хв .
Готовий сирник - середина злегка колишеться.
Орієнтуватися на свою духовку,у нас вони всі різні.

Залишити сирник до повного охолодження при кімнатній температурі.
Порада - перед подачею на стіл щоб краще нарізався, можна залишити в холодильнику на деякий час.
СМАЧНОГО.

На изображении может находиться: еда
Рубрики:  Сыр/Сырники
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку