Еклери на закуску - 6 видів начинок |
Еклери
• Вода -1 стакан
• Рослинна олія - 0,5 склянки
• Борошно - 1 склянка
• Яйця - 4шт.
• Сіль
Коли рідина закипить, всипати борошно і дерев'яною ложкою добре розмішати.
Зменшити вогонь і отриману масу мішати до тих пір, поки вона не загусне.
Каструлю зняти з вогню і трохи охолодити.
Вбити по черзі яйця, втираючи їх в тісто, поки маса не стане однорідною
На змащене маслом деко чайною ложкою, змоченою у воді, класти тісто по половинці ложки, залишаючи проміжки в 3-4 см, оскільки при випічці тісто збільшується в об'ємі.
Випікати у добре нагрітій духовці при температурі 280 градусів.
Дверцята духовки не відкривати перші 10-15 хвилин.
Коли еклери збільшаться в об'ємі і зарум'яняться, зменшити жар до 80-100 градусів.
Готові еклери остудити і надрізати збоку і начинити фаршем.
Начинки
З плавленим сиром.
Плавлений сир, шинку і солоні огірки пропустити через м'ясорубку, додати ложку майонезу або сметани.
Всю масу добре перемішати і начинити еклери.
З оселедця.
Оселедець очистити від кісток і прокрутити через м'ясорубку разом з шматочком булки, попередньо замоченою в молоці. Варене яйце подрібнити виделкою і дрібно нарізати зелений лук.
Всі інгредієнти з'єднати і додати ложку рослинної олії.
З бринзи.
Бринзу розім'яти виделкою, можна подрібнити в блендері. Додати нарізаний кріп, часник, змішати з майонезом до отримання однорідної маси.
З копченої риби.
Копчену рибу прокрутити на м'ясорубці, додати подрібнене яйце, дрібно нарізану зелену цибулю.
Скропити лимонним соком і змішати з вершковим маслом кімнатної температури.
З грибів
Гриби відварити і пропустити через м'ясорубку.
Дрібно нарізати цибулю і трохи обсмажити на вершковому маслі.
До цибулі додати грибний фарш, перемішати і прогріти. Додати ложку сметани, перемішати.
Маленький шматочок сиру натерти на тертці і додати до гарячої начинки.
З крабових паличок.
Відварені яйця розім'яти виделкою, додати дрібно нарізані крабові палички і тертий сир.
Сюди ж можна покласти трохи зеленої цибулі і заправити майонезом або сметаною.
Можна додати трохи гострого хрону.
Рубрики: | Выпечка сладкая Выпечка несладкая |
« Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |