-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

рецепты украинской кухни: забытой и современной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.07.2013
Записей: 873
Комментариев: 196
Написано: 1194


Еклери на закуску - 6 видів начинок

Четверг, 19 Ноября 2015 г. 20:25 + в цитатник
Наталья_Ивушка все записи автора




Еклери
• Вода -1 стакан
• Рослинна олія - 0,5 склянки
• Борошно - 1 склянка
• Яйця - 4шт.
• Сіль

Воду і рослинне масло змішати, посолити і поставити на плиту.

Коли рідина закипить, всипати борошно і дерев'яною ложкою добре розмішати.
Зменшити вогонь і отриману масу мішати до тих пір, поки вона не загусне.
Каструлю зняти з вогню і трохи охолодити. 
Вбити по черзі яйця, втираючи їх в тісто, поки маса не стане однорідною
На змащене маслом деко чайною ложкою, змоченою у воді, класти тісто по половинці ложки, залишаючи проміжки в 3-4 см, оскільки при випічці тісто збільшується в об'ємі.
Випікати у добре нагрітій духовці при температурі 280 градусів.
Дверцята духовки не відкривати перші 10-15 хвилин.
Коли еклери збільшаться в об'ємі і зарум'яняться, зменшити жар до 80-100 градусів.


Готові еклери остудити і надрізати збоку і начинити фаршем.


Начинки

З плавленим сиром.

Плавлений сир, шинку і солоні огірки пропустити через м'ясорубку, додати ложку майонезу або сметани.
Всю масу добре перемішати і начинити еклери.


З оселедця.
Оселедець очистити від кісток і прокрутити через м'ясорубку разом з шматочком булки, попередньо замоченою в молоці. Варене яйце подрібнити виделкою і дрібно нарізати зелений лук.
Всі інгредієнти з'єднати і додати ложку рослинної олії.


З бринзи.
Бринзу розім'яти виделкою, можна подрібнити в блендері. Додати нарізаний кріп, часник, змішати з майонезом до отримання однорідної маси.


З копченої риби.
Копчену рибу прокрутити на м'ясорубці, додати подрібнене яйце, дрібно нарізану зелену цибулю.
Скропити лимонним соком і змішати з вершковим маслом кімнатної температури.


З грибів

Гриби відварити і пропустити через м'ясорубку.
Дрібно нарізати цибулю і трохи обсмажити на вершковому маслі.
До цибулі додати грибний фарш, перемішати і прогріти. Додати ложку сметани, перемішати.
Маленький шматочок сиру натерти на тертці і додати до гарячої начинки.


З крабових паличок.

Відварені яйця розім'яти виделкою, додати дрібно нарізані крабові палички і тертий сир.
Сюди ж можна покласти трохи зеленої цибулі і заправити майонезом або сметаною.
Можна додати трохи гострого хрону.




55.png

Рубрики:  Выпечка сладкая
Выпечка несладкая
Метки: