Тірамісу з кокосом і ромашкою |
Приготуйте ромашку, поклавши квітки або фільтри настоятися, підсолодіть за смаком і перенесіть її в глибоку тарілку, щоб використовувати.
Відокремте жовтки від білків, потім збийте білок до стійкого стану і приступайте до пастеризації.
Нагрійте в каструлі 15 мл води з 30 г цукру і залиште на плиті, поки вона не досягне температури 121 °.
Коли бітки працюють, залийте сиропом збитий яєчний білок до стійкого стану і продовжуйте збивати ще кілька хвилин. Залиште осторонь.
Тепер збиваємо жовтки, поки вони не стануть пінистими. Нагрійте в каструлі 25 мл води і 50 г цукру до температури 121 °. Збиті жовтки залити сиропом і продовжувати збивати ще кілька хвилин.
Тепер додайте маскарпоне і 20 г кокосового ріпаку. Перемішайте і додайте збитий яєчний білок, обережно перемішуючи до отримання однорідного крему.
Перекладіть крем з маскарпоне в кондитерський мішок і приступайте до приготування тірамісу.
Умочіть пальчики в ромашку і викладіть їх поруч, а потім прикрасьте маскарпоне пучками. Виконайте ту ж процедуру для 3 послідовних шарів.
Прикрасьте поверхню 10 г кокосового ріпаку і поставте в холодильник на 2 години перед вживанням.
https://altacucina.co/recipes/tiramisu-cocco-e-cam...18-8460-4699-b903-09ef09fa45d3
Рубрики: | кулинария/випичка |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |