-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в яця

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 13.02.2012
Записей: 5833
Комментариев: 142
Написано: 6267


Тірамісу з кокосом і ромашкою

Четверг, 24 Марта 2022 г. 14:07 + в цитатник
500 г
Маскарпоне Санта Лючия Галбані
300 г
Ladyfingers Vicenzovo Матильда Віченці
4
жовтки
1
яєчний білок
300 мл
настій ромашки
30 г
ріпаковий кокос
80 г
цукор
40 мл
вода
 
 
Крок 1 з 9

Приготуйте ромашку, поклавши квітки або фільтри настоятися, підсолодіть за смаком і перенесіть її в глибоку тарілку, щоб використовувати.

Крок 2 з 9

Відокремте жовтки від білків, потім збийте білок до стійкого стану і приступайте до пастеризації.

Крок 3 з 9

Нагрійте в каструлі 15 мл води з 30 г цукру і залиште на плиті, поки вона не досягне температури 121 °.

Крок 4 з 9

Коли бітки працюють, залийте сиропом збитий яєчний білок до стійкого стану і продовжуйте збивати ще кілька хвилин. Залиште осторонь.

Крок 5 з 9

Тепер збиваємо жовтки, поки вони не стануть пінистими. Нагрійте в каструлі 25 мл води і 50 г цукру до температури 121 °. Збиті жовтки залити сиропом і продовжувати збивати ще кілька хвилин.

Крок 6 з 9

Тепер додайте маскарпоне і 20 г кокосового ріпаку. Перемішайте і додайте збитий яєчний білок, обережно перемішуючи до отримання однорідного крему.

Крок 7 з 9

Перекладіть крем з маскарпоне в кондитерський мішок і приступайте до приготування тірамісу.

Крок 8 з 9

Умочіть пальчики в ромашку і викладіть їх поруч, а потім прикрасьте маскарпоне пучками. Виконайте ту ж процедуру для 3 послідовних шарів.

Крок 9 з 9

Прикрасьте поверхню 10 г кокосового ріпаку і поставте в холодильник на 2 години перед вживанням.

https://altacucina.co/recipes/tiramisu-cocco-e-cam...18-8460-4699-b903-09ef09fa45d3

Рубрики:  кулинария/випичка

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку