Четверг, 04 Февраля 2021 г. 10:00
+ в цитатник
Рецепт:1 скл.сметани,1пачка маргарину 250г,1жовток,1 ст.ложка смальцю,50 г.дріжджів,борошна десь 4 скл.по 250мл. Сметану ,смалець, жовток і дріжджі вимішати і добавити до перетертого маргарину з борошном (2 скл. по 250 мл.).Замішую тісто,всипати ще 2 скл. борошна.Борошно різне ,тому беріть по трохи.Тісто м'яке не липне до рук.Залишаю в холодильнику на 2 год.,можна на ніч.Розкачую тоненько, змазую тісто білком ,що залишився і посипаю гарно цукром.Випікаю при температурі190градусів,режим нагріву верх низ ,десь до 10 хв.
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-