-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в oksana_solnce1

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 07.09.2011
Записей: 1893
Комментариев: 7
Написано: 1939


Мариновані патисони

Понедельник, 09 Июля 2012 г. 14:56 + в цитатник
Необхідні продукти:
патисони - 1/2 кг
часник
перець стручковий
зелень за смаком
спеції
вода - 1 л
цукор - 2 ст. ложки
сіль - 1 ст. ложка

Спосіб приготування:
На дно підготовлених банок покласти часник, зелень, стручковий перець, спеції за смаком, потім щільно укласти патисони. Залити все киплячим розсолом, додати по 1 ст. ложок оцту, прикрити кришками і стерилізувати в гарячій воді Ѕ л банки - 5 хвилин, 1 л банки - 10 хвилин, 3 л банки - 25 хвилин. Банки закатати гарячими і перевернути до повного охолодження.
Рубрики:  консервация

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку