Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...
Без заголовка - (0)Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...
Без заголовка - (0)"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...
Без заголовка - (0)Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...
Без заголовка - (0)Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...
Без заголовка |
כלי עזר:
1. מעבדים במעבד מזון/מערבל את החמאה, אבקת הסוכר, הקמח והמלח עד שמתקבל בצק פירורי.
2. מוסיפים לבצק את הביצה וקליפת הלימון ומעבדים כדקה עד התגבשות הבצק. מכסים בניילון נצמד ומעבירים לשעתיים עד שלושה ימים (או לחודש במקפיא).
3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 3 מ"מ. קורצים מהבצק, בעזרת קורצני בצק סוכר קטנים, את הצורות הרצויות (לבבות, פרחים וכד').
4. מסדרים את הצורות הקרוצות בתבנית מרופדת בנייר אפייה - אין צורך ברווחים משמעותיים מכיוון שהבצק אינו מתנפח. אפשר להקפיא שאריות לשימוש חוזר.
5. אופים את צורות הבצק בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-15 דקות עד השחמה. מצננים ומגישים לצד כוס תה או בתוך כוס תה (כמו שקדי מרק).
משדרגים אפשר להוסיף לבצק תבלינים ותוספות כמו 1 כפית קינמון או 1/2 כפית פרג שלם, לטעמים ומראה מתוחכמים יותר.
Рубрики: | печенье |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |