-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в lj_lubany_b

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 01.11.2009
Записей:
Комментариев:
Написано: 338


Хлібець

Пятница, 11 Декабря 2020 г. 06:53 + в цитатник
Дуже смачний м"ясний хлібець. Така собі лінива домашня ковбаса. Рецепт знайшла на кукінгу (автор ElenaPrekrasnaja). Смачно гарячим і холодним (холодним навіть більше сподобалось).



М"ясний хлібець а-ля ковбаса

Використовувала три види м"яса:
- куряче філе 0,35 кг
- свинина не жирна 0,35 кг
- підчеревина (свинна грудинка сира) 0,35 кг
Все порізати кубиком: самим мілким підчеревину, трохи більшим - свинину, найбільшим - куряче філе. Посолити (15 г солі), чорний перець мелений, коріандр мелений, давлений часник (5 зубців), 3 яйця (сирі), крохмаль кукурудзяний (3 ст. ложки). Добре вимішати.
Запікати можна двома шляхами: помістити на 2 шари фольги, завернути (як велику цукерку) і запікати при 200 град. 1 годину. Можна запікати в формі (що я і зробила), але обов"язково теж накрити зверху. Через годину розкрити верх і дати зарум"янитися, хвилин 15. Я після розгортання змастила сумішшю меду і домашнього томатного соуса.
Дописую певні ньюанси: хлібець може трохи прилипати і до фольги, і до пергаменту. Я пекла в 2 маленьких кексових формах (дану порцію розділила на 2 частини), для того, що б хлібець не був дуже високим. В рецепті багато солі - нам саме так дуже добре, смак насичений, але, хто споживає мало солі - візміть до уваги. М"ясо тільки різати - з перемеленим буде просто банальний хлібець.

https://lubany-b.livejournal.com/302407.html

Метки:  

Процитировано 1 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку