-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в lj_lubany_b

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 01.11.2009
Записей:
Комментариев:
Написано: 339


Німецькі булки

Четверг, 03 Декабря 2020 г. 08:00 + в цитатник
Перевела з німецької Джулія Брунер, за що їй велика дяка!



Німецькі булки
Тісто
борошно пшеничне 200 г
борошно житнє 100 г
манна крупа 100 г
вода 150 г
молоко 150 г
дріжджі пресовані 4 г
сіль 8 г
олія 10 г
Дріжджі розчинити у воді, додати решта складників, замісити тісто. Ємкість змастити тонким шаром олії, помістити тісто, накрити. Залишити на пів години в кімнаті, потім помістити в холодильник на 10-12 годин.
Булки формуємо зразу після холодильника, поки холодне. Я поділила на 4 частини. Кожну підкатала в кульку. Накрила, залишила хвилин на 15. Кожну кульку розтягла в овал, скрутила рулетом, шов не треба защіпати.
Для підходу розстелила пергамент, трохи змастила олією, помістила на нього заготовки, незащіпнутим швом до низу. Накрила плівкою, залишила для підходу на 1 годину.
Попередньо розігріла духовку на 240 град. з парою разом з листом, де будуть пектися булки.
На розігрітий лист поміщаю заготовки швом догори.
Пекла 10 хвилин з парою при 240 грд. і 15 хвилин без пари при 200 град.
Охолоджувала на решітці.

https://lubany-b.livejournal.com/302210.html

Метки:  

Процитировано 2 раз
Понравилось: 2 пользователям

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку