-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в lj_lubany_b

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 01.11.2009
Записей:
Комментариев:
Написано: 339


Пирог с арахисом

Среда, 15 Июля 2020 г. 07:40 + в цитатник


Пиріг з арахісом
Тісто:
Вершкове масло (290 г) збити з цукром (130 г), по ходу ввести 1 яйце, збивати все разом до білої кремоподібної маси.
Окремо просіяти 300 г борошна, додати до нього амоній (5 г). Швидко, вручну замісити тісто.
Форма прямокутна 20*30: простелити підпергаментом, нанести тісто (воно легке, не на розкатку), розрівняти лопаткою. Випікати при 180 град. 18 хвилин.
Витягнути. Температуру зменшити до 160 град.
Приготувати заливку: цукор (80 г) , масло (100 г) і мед (100г) - прогріти мішаючи до розчинення масла. Додати вершки (100 мл, 36%), довести до кипіння і зразу прибрати з вогню. Додати СОЛЕНИЙ арахіс (300 г, смажений).
Вилити заливку з арахісом на пиріг, допікати 20 хвилин (плюс мінус) при 160 град.
Охолодити. Нарізати на квадрати,

Примітка: знаю, що буде питання про заміну амонію. Амоній дає тут неймовірну структуру, вологу, легку. Але, якщо не має - давайте порошок для випічки. 8 г. Буде трохи гірше, але буде. Про горіхи - заміняйте якими любите. Солоний смак арахісу дав чудовий присмак, як не любите таке - давайте нейтральний.

https://lubany-b.livejournal.com/300773.html

Метки:  

Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку