Печиво "Макова квітка" |
1 шт. | |
75 г | |
25 г | |
35 г | |
120 г | |
0.5 ч. ложки | |
10 г | |
1/3 склянки | |
70 г | |
Розраховано на 10 порцій |
Смачне і красиве печиво. Приготуйте — не пошкодуєте.
Жовток розтерти з цукром:
Додати масло кімнатної температури і сметану:
Вмішати просіяне з розпушувачем борошно:
Замісити тісто і поставити в холодильник на 30 хвилин:
Розтачати тонким шаром товщиною 1 см і вирізати квадратики:
Скласти квадратики по діагоналі і розрізати ножем майже до середини:
Розкласти квадрат і скласти по іншій діагоналі.Знову зробити розріз майже до половини:
Коли ви розкриєте квадрат, то будуть розрізи по периметру, скріплені по серединкам нерозрізаною частиною:
Якщо скласти кутки докупи в центрі, то вийде з тіста квітка:
Для начинки збити білки з цукровою пудрою до пишної маси. Мак змолоти і вмішати легко в білкову піну. В центр підготовлених розрізаних квадратів викладати по столовій ложці макової начинки і зверху сформувати квітку:
Викласти сформоване печиво на лист для випічки:
Випікати приблизно 15-17 хвилин при 180*С:
Смачного!
Рубрики: | ПЕЧЕНЬЕ |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |