-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

рецепты украинской кухни: забытой и современной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.07.2013
Записей: 873
Комментариев: 196
Написано: 1194


Сирник в маковому соусі у горшиках

Четверг, 29 Октября 2015 г. 16:22 + в цитатник
Наталья_Ивушка все записи автора

Склад

500 г сиру
2 яйця
5 ст. л. цукру
100 г родзинок
100 г борошна
500 мл сметани
50 г вершкового масла
50 г маку.

Сир змішати з яйцем та цукром і добре розтерти.
Додати борошно, родзинки і вимішати.
З цієї маси скачати маленькі кульки, обваляти їх у борошні і обсмажити на олії з обох боків до золотистого кольору.

Приготувати соус.
Мак залити окропом, накрити кришкою і залишити на 20 хвилин, щоб добре розпарився.
Вершкове масло розтопити на водяній бані, додати сметану, мак і цукор.
Нагріти соус на слабкому вогні (не кип’ятити).
Сирники розкласти у горщики і залити соусом.
Поставити у духовку, розігріту до 180 градусів, на 15 хвилин.


Без-имени-1 (150x89, 30Kb)


 

Серия сообщений "Блюда в горшочках":
Часть 1 - СМАК УКРАЇНСЬКИХ КАРПАТ. ЧЕНАХІ ПО-ГУЦУЛЬСьКИ
Часть 2 - Картопля з м’ясом і сиром у горщиках
Часть 3 - Як готувати їжу в керамічних горщиках
Часть 4 - Риба у горщиках під тістом
Часть 5 - Сирник в маковому соусі у горшиках
Часть 6 - Українська кухня. Фаршировані гарбузи
Часть 7 - Украинская кухня. Cвинина в кефірно-часниковому соусі у горщиках
Часть 8 - Мачанка из свинины,грибов и копченой колбасы

Рубрики:  Блюда из молокопродуктов и творога
Метки:  

Процитировано 2 раз
Понравилось: 2 пользователям