-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в яця

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 13.02.2012
Записей: 5833
Комментариев: 142
Написано: 6267


Кабачки на зиму пальчики оближеш

Суббота, 31 Июля 2021 г. 12:15 + в цитатник
  • 3 кг молодих очищених кабачків;
  • 1 кг болгарського солодкого (краще червоного) перцю;
  • 0,5 кг помідорів;
  • 1 ст. рафінованої олії;
  • 0,5 ст. (або більше – на ваш смак) оцту 9%;
  • 1 ст. цукру;
  • 2 головки часнику;
  • 2 перчика чилі;
  • 2 ст. л. солі.

Кабачки нарізати крупно (це потрібно, щоб кабачки не розварилися в процесі ). Помідори і перець пюрируем блендером або м’ясорубкою, кладемо в сотейник, сиплемо сіль, цукор, виливаємо туди ж масло, кладемо подрібнений часник (можна разом з помідорами і перцем провернути його в м’ясорубці або блендері). Суміш потрібно добре перемішати.

У сотейник з овочевою сумішшю кладемо кабачки, добре перемішуємо, закриваємо кришкою і ставимо на середній вогонь.

Коли суміш закипить, потрібно залишити її на плиті ще на двадцять хвилин (в тому випадку, якщо суміш вирує занадто сильно, то треба зробити вогонь трохи менше). Потім кладемо оцет, перемішуємо, прогріваємо протягом двох хвилин і розкладаємо по банках (попередньо простерилизованным), потім закатуємо.

 

http://gurman.co.ua/kabachki-na-zimy/

Рубрики:  кулинария/заготовки

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку