-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Понедельник, 30 Сентября 2013 г. 18:14 + в цитатник

 

 
 
 
 

 
פורסם ב-17 ביולי 2009, 13:36 במדור קינוחים
 
 
 
 

 

 
ואם כבר מתחילים במצווה...אז אומרים לה תסיימי  ואני מזהירה לא לבעלי לב חלש...המתוקים הללו ממכרים בטירוף ומתאימים לסופ``ש ובכלל לליקוק מטריף חושים וטעמים...אז הנה הם מגיעים הקטנטנים הממזרים הללו...
 
 
כייף של ממתק...
 
ובלי התבניות המיוחדות לשוקולד...אפשר ליצור משהו מעניין ומיוחד לאוהבי השוקולד
 
 
 
והרעיון לפרלינים החמודים באה כתוצאה משוטטותי באחת מרשתות המזון...וראיתי שם את תבניות הסיליקון שבהם מכניסים קוביות קרח אם אתם מכירים...ואני אמרתי...וואללה זה מתאים לי לפרלינים לשוקולד...מה יכול להיות אנסה ונראה...באמת צלח את המשימה...ועיניכם הרואות...טוב אז התגאיתי מספיק...בכל זאת זה משהו חדש גם בשבילי ונהנית לשתף אותכם גם במשהו כייפי, לא תמיד צריכים את כל הכלים היקרים הללו...ועכשיו אחרי שבלבלתי לכם את השכל והשווצתי מספיק...אז המתכון מגיע אליכם משילוב שעשיתי ממתכון של קרין גורן ושל דודו חמוד, שיש לו דברים מקסימים שהוא מכין !!
 
 
קינוחי פרלינים ביתיים
 
החומרים:
200 גר` שוקולד מריר
2 כפות שמן קנולה
כ-50 גר` אגוזי מלך שבורים גס
2 כפות דבש
 
לקישוט:
כ-50 גר` שוקולד לבן
1 כף שמן
 
הכנה:
ממיסים מעל בן מארי, או בסיר בתוך סיר מעל אדים את השוקולד ביחד עם השמן. ( כל שוקולד יש להמיס בנפרד ) כשהשוקולד נמס מורידים מהאש ומוסיפים את הדבש עם שברי האגוזים ומערבבים לתערובת אחידה. מוזגים לתבנית סיליקון של קרחונים, ושומרים במקפיא ללילה שלם. השוקולד מתקשה ומוציאים מהתבניות. מקשטים בחלקם או בכולם את הפרלינים...איך שבא לכם והרי לכם פרלינים חביבים ומתוקים מעשה ידי אומן!
 
 
קינוח כייפי ומתוק שיהיה לכולכם/ן
סופ``ש מהנה וטעים
Рубрики:  десерты
из конфет

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку