-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Пятница, 13 Сентября 2013 г. 01:20 + в цитатник
עוגת שכבות קצפת ושוקולד
מאת:
 
זמן הכנה: 
זמן בישול: 
זמן כולל: 
מרכיבים
מרכיבים לתחתית העוגה:
  • 2 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • ¼ כוס קקאו
  • ¼ כוס שמן
  • ¼ כוס חלב
  • ½ כוס קמח תופח
מרכיבים לקצפת וניל:
  • 2 מיכלים של שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
מרכיבים לציפוי השוקולד:
  • 1 חפיסת שוקולד מריר (100 גרם)
  • 1 חפיסת שוקולד חלב (100 גרם)
  • ½ כוס חלב
  • 25 גרם חמאה
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה: ביצים, חלב, שמן, סוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים מעט עד שאין גושים.
  4. יוצקים לתבנית אפייה מלבנית (אני משתמשת בתבנית חד פעמית בגודל A4) ואופים למשך 15-20 דקות. מוצאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט על השייש ואז מכניסים למקרר כדי שיתקרר לגמרי.
  5. בקלחת קטנה על אש נמוכה ממיסים תוך כדי ערבוב את כל מרכיבי ציפוי השוקולד עד שהרוטב חלקה לגמרי וללא גושים כלל. מסירים מהאש כדי שיתקרר.
הכנת הקצפת:
  1. מקציפים במיקסר אינסטנט פודינג וניל עם השמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה.
  2. מוציאים את תחתית העוגה מהמקרר ויוצקים מעליה את הקצפת, משטחים את פני הקצפת כדי שציפוי השוקולד ימרח בצורה ישרה על גבי הקצפת.
  3. לאחר שהשוקולד התקרר יוצקים אותו על שכבת הקצפת כדי שיכסה את כולה.
  4. מעבירים את העוגה למקרר כדי שתתייצב.
  5. בתאבון.
  6. עוגת שכבות קצפת ושוקולד לפסח - הכנה 1עוגת שכבות קצפת ושוקולד לפסח - הכנה 2עוגת שכבות קצפת ושוקולד לפסח - הכנה 3עוגת שכבות קצפת ושוקולד לפסח - הכנה 4עוגת שכבות קצפת ושוקולד לפסח - הכנה 5
 
Рубрики:  ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку