-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Среда, 28 Августа 2013 г. 19:47 + в цитатник
 

מצרכים לעוגיות פרלין קקאו:

 

כ-50 עוגיות:

  • 200 גר' חמאה קרה, חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 כוס סוכר חום בהיר
  • ½1 כוסות קמח, מנופה
  • 1/4 כוס קקאו כהה מאיכות טובה
  • קורט מלח
  • 1 חלמון ביצה מס' 1
  • 1/2 כפית תמצית וניל אמיתית

 

לקישוט:

  • 1 ביצה טרופה להברשה
  •  
  •  
  • תוספות:
  •  
  • גבישי מלח גס, פולי קפה שלמים, ג'ינג'ר מסוכר חתוך לקוביות קטנות, פולי קקאו גרוסים, קליפות תפוז מסוכרות
     

 

כלי עזר:

  • מעבד מזון
  • תבנית רינג מלבנית/תבנית מרובעת
  • מערוך
  • מברשת לביצה
  • סט קורצנים מרובעים
  •  
  •  

עוגיות פרלין קקאו, אופן ההכנה:

 

1. מעבדים במעבד מזון את החמאה, הסוכר החום, הקמח, הקקאו והמלח, עד שמתקבל בצק פירורי. מוסיפים את החלמון והווניל ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד.

2. משטחים את הבצק (בעודו רך) ברינג מרובע או בתבנית אפייה מרובעת לעובי של 8 מ"מ, ומעבירים למקרר לשעתיים עד שלושה ימים (או לחודש במקפיא).

3. מוציאים את הבצק מהמקרר וקורצים בעזרת קורצן מרובע ריבועים בגודל פרלין (אפשר לחתוך בעזרת סכין).

4. מסדרים את ריבועי הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 1 ס"מ זה מזה. מורחים בביצה הטרופה ומקשטים בתוספות (מלח גבישי, פול קפה וכו').

5. אופים את ריבועי הבצק בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך כ-15 דקות, או עד שהבצק יציב למגע (יש להיזהר מייבוש יתר - בצק קקאו יכול להיראות לא אפוי אך להיות מוכן). מקררים ומגישים בתוך קופסת פרלינים או בצלחת חגיגית.

 

Рубрики:  печенье

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку