Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...
Без заголовка - (0)Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...
Без заголовка - (0)"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...
Без заголовка - (0)Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...
Без заголовка - (0)Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...
Без заголовка |
כ-50 עוגיות:
לקישוט:
כלי עזר:
1. מעבדים במעבד מזון את החמאה, הסוכר החום, הקמח, הקקאו והמלח, עד שמתקבל בצק פירורי. מוסיפים את החלמון והווניל ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד.
2. משטחים את הבצק (בעודו רך) ברינג מרובע או בתבנית אפייה מרובעת לעובי של 8 מ"מ, ומעבירים למקרר לשעתיים עד שלושה ימים (או לחודש במקפיא).
3. מוציאים את הבצק מהמקרר וקורצים בעזרת קורצן מרובע ריבועים בגודל פרלין (אפשר לחתוך בעזרת סכין).
4. מסדרים את ריבועי הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 1 ס"מ זה מזה. מורחים בביצה הטרופה ומקשטים בתוספות (מלח גבישי, פול קפה וכו').
5. אופים את ריבועי הבצק בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך כ-15 דקות, או עד שהבצק יציב למגע (יש להיזהר מייבוש יתר - בצק קקאו יכול להיראות לא אפוי אך להיות מוכן). מקררים ומגישים בתוך קופסת פרלינים או בצלחת חגיגית.
Рубрики: | печенье |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |