-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Пятница, 16 Августа 2013 г. 18:32 + в цитатник
 
 
 

 
פורסם ב-7 בדצמבר 2011, 8:24 במדור מתכונים
 

 

 

פאי לימון של נירה שויאר

פאי משגע בטעמו  טעים ומרענן,לא חשבתי שאגיע לתוצאה כמו  בקונדיטורות.


 חומרים לפאי:

כוס 240 סמ"ק

תבנית פאי מתפרקת 26

לא היתה לי 26 השתמשתי של 28

לשימון התבנית כולל הדפנות שימנתי בחמאה.

שורדת יפה בהקפאה.

חומרי הבצק:

1 כוס קמח לבן רגיל

6 כפות מים

קורט מלח

75 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
 

הכנת הבצק:

לעבד במיקסר בוו גיטרה  במהירות איטית, 2 -3  דקות או ללוש ביד.
ללוש עד בצק רך וחלק, אם נדבק להוסיף מעט  מאוד קמח.

להניח את הבצק בתבנית  משומנת כולל הדפנות ולדקור את הבצק במזלג.
לאפות חום גבוה כ- 20 דקות עד גוון חום בהיר, להוציא  את התבנית ולהוריד חום תנור לבינוני.
 

מלית קרם  לימון:


1 ¼ כוס מים
¼ כוס מיץ לימון טבעי טרי
1 כוס סוכר
קורט מלח
להכניס לסיר בישול על להבה בינונית בינוני ולהרתיח

יש לבחוש את  התערובת מדי פעם להניח בצד.

לבחוש בנפרד:

.
¼ כוס מים קרים

¼ כוס קורנפלור


3 חלמונים

50 גרם חמאה(לקראת הסוף)


לבחוש את החומרים  חוץ מהחמאה לעיסה חלקה, להוסיף בזרם דק תוך בחישה למלית הקרם שהנחנו בצד
לבשל  את התערובת 2-3 דקות ולבחוש עד שמתקבלת  רפרפת סמיכה ומבריקה וללא גושים  להוריד מהאש ולערבב היטב.
להוסיף מיד  50  גרם חמאה עד להמסת החמאה .
להוסיף 1 כף קליפת לימון מגורדת  לתערובת ולבחוש, לצקת את הרפרפת החמה  על הבצק.(תמונה  לפני אחרונה)

הכנת הקצף:


3 חלבונים
1/3 כוס סוכר
להקציף חלבונים בקערה בינונית, כאשר מתחיל להיווצר קצף, להוסיף את  הסוכר ב2-3 פעמים, להמשיך להקציף עד קצף חזק ויציב  למרוח את הקצף  על  תערובת העוגה.
לאפות בחום בינוני כ- 15 דקות עד שיזהיב.
לקרר את העוגה לכסות ולשמור במקרר.

בהצלחה-פאי מומלץ מאוד

 

Рубрики:  ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку