Куриный суп с клецками и грибами
|
|
Суббота, 05 Октября 2019 г. 13:18
+ в цитатник
![Untitledcw, (364x300, 29Kb)](https://img1.liveinternet.ru/images/attach/d/2/150/316/150316969_Untitledcw.jpg)
https://www.brovarnya-rivne.com/articles/recepti/k...iya-v-domashnih-usloviyah.html
Для приготування можна використовувати печериці.(шампиньоны) ( Ці гриби не треба довго відварювати, тому суп приготується швидко.
![](https://brovarnya-rivne.com/img/images_6/kurinij-sup-s-kleckami-7-receptov-prigotovleniya-v-domashnih-usloviyah_14.jpg)
Складові:
-
оливкова олія - 1 ч. ложка;
-
курка - 650 г;
-
борошно;
-
картопля - 3 шт .;
-
печериці - 320 г;
-
зелень;
-
яйце - 1 шт .;
-
молоко - 55 мл;
-
цибуля - 1 шт .;
-
рослинна олія;
-
спеції;
-
вода - 2700 мл.
приготування:
-
Залити курку водою.
-
Нашаткувати гриби. Шматки потрібні не дуже дрібні. Укласти в сковорідку. Влити масло. Засмажити.
-
Нашаткувати цибулину. Помістити до грибів. Підсмажити.
-
Посікти картопляні бульби. Надіслати в бульйон.
-
В яйце влити молоко. Перемішати. Підсолити. Влити оливкове масло. Додати борошно. Замісити. Вийде в'язка маса, з якої необхідно зробити галушки.
-
Коли картопля повністю відварити, закинути зажарку. Закип'ятити.
-
Маленькій ложкою зачерпнути тісто. Надіслати в суп. Повторювати процес до закінчення тесту. Проварити п'ять хвилин.
-
Нашаткувати зелень. Надіслати в суп.
Метки:
суп
клецки
Процитировано 1 раз
Понравилось: 3 пользователям
-
3
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-