-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

рецепты украинской кухни: забытой и современной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.07.2013
Записей: 873
Комментариев: 196
Написано: 1194


Пляцок ПАВУТИНКА

Четверг, 11 Января 2018 г. 09:59 + в цитатник
Наталья_Ивушка все записи автора
Цитата сообщения Галина_-_Галинка Пляцок ПАВУТИНКА

1 (700x525, 68Kb)
Христос Народився! Дорогі господиньки, хочу запропонувати Вам рецепт ніжного, смачного галичанського пляцка, який я печу до святкового столу.
Тісто: 5 яєць, 4 скл. муки (650 гр.), 1 скл. цукру, 1 стол. л. амонію, 100 гр. масла (маргарину).
Крем: 8оо мл. домашньої сметани, 1 скл. цукру, 1 пак. вінільного цукру, 500 гр. чорносливу (зварити).
Яйця змішати з цукром, додати муку змішану з амонієм, замісити тісто, поступово додаючи по 1 столовій ложці розтоплене масло. Повинно вийти пластичне тісто. Ділимо на 8 частин. Корж випікаємо 6-7 хв. при t- 200-210. Деко щоразу змащуємо олією. Спечений корж одразу!!! виймаємо, бо при охолоджені він твердіє.
Сметану збиваємо з цукром+ванільний цукор+ 1 ч.л. лимонного соку+ трохи цедри. Перемелюємо зварений чорнослив. Почергово перемащуємо коржі, залишаємо на ніч просочитися. Смачного!

1.
2 (700x525, 448Kb)

2.
3 (700x525, 437Kb)

3.
4 (700x525, 340Kb)

4.
5 (700x525, 391Kb)

Серия сообщений "Торты":
Часть 1 - Торт "Наполеон" с очень вкусным кремом
Часть 2 - Празький торт
...
Часть 26 - Вкусные торты без выпечки
Часть 27 - Медовик с заварным кремом
Часть 28 - Пляцок ПАВУТИНКА
Часть 29 - Клюквенный чизкейк

Метки: