![](http://x-lines.ru/letters/i/cyrillicscript/0775/d7040b/60/1/4no7bxgosdemiwcd4gknbwf1rdek8wf44gypbcgt19em5wcs.png) ![](http://x-lines.ru/letters/i/cyrillicscript/0775/0fa503/60/1/4nqpbcgtodemtwf74n9pbcsosdem5wcsrdemxwfi4n77bpqozze3cegoz9em7wfh4gmpbpgoz5eabwfary.png)
Інгредієнти:
• Помідори зелені — 3 кг
• Сіль — 3 ст. л.
• Цукор — 3 ст. л.
• Оцет 9% — 210 мл
• Часник — 15-20 зубчиків
• Гострий перець — 4-6 шт.
• Зелень петрушки і селери — за смаком
Приготування:
Помити овочі та зелень.
Помідори нарізати на скибочки, зелень дрібно посікти, часник пропустити через часничницю, гострий перець дрібно нашаткувати. Все перемішати з сіллю, цукром і спеціями.
Води не додавати! Накрити кришкою і дати постояти добу в теплі.
Коли помідори осядуть і дадуть сік, розкласти їх по банкам. Поставити в холодильник і через тиждень помідори готові.
Якщо заготовлювати такі помідори на зиму, то оцту треба додати трохи більше.
В банки треба розкладати так, щоб помідори були повністю в соку.
Стерилізувати літрові банки 40 хвилин після закипання води. Закатати.
http://ukraine-in.ua/ua/ukrainskaya-kukhnya/zagotovki/marinovannyye-zelenyye-pomidory
![ееее3cd241d_orig (300x150, 87Kb)](//img0.liveinternet.ru/images/attach/d/1/131/71/131071034_RRRR3cd241d_orig.png)
|