-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

рецепты украинской кухни: забытой и современной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.07.2013
Записей: 870
Комментариев: 196
Написано: 1191


Маринади для шашлику: ТОП-5 рецептів

Суббота, 27 Августа 2016 г. 15:58 + в цитатник
Наталья_Ивушка все записи автора

14067702_759330820875982_4920573120444130179_n (700x466, 415Kb)

1. Пряний маринад для баранини (500 г м'яса)

● 1 цибулина,
● 2-3 зубчики часнику,
● 30 мл лимонного соку,
● перець червоний мелений,
● сіль за смаком.

Цибулю і часник дрібно порубати і змішати з сіллю і перцем. Засипати сумішшю шматочки м'яса, перемішати і залишити в прохолодному місці на 4-6 годин.

2. Повний маринад для свинини (500 г)14080002_759330817542649_8055216699196990471_n (700x463, 411Kb)

● 100 соєвого соусу,
● 75 г меду,
● 100 мл пива,
● 2 зубчики часнику,
● 1 стручок червоного перцю,
● 1 гілочка розмарину.

Подрібнити часник, змішати з іншими інгредієнтами. Отриманим маринадом залити свинину і залишити в холодильнику на ніч.

14051743_759330754209322_255158715244229918_n (700x433, 341Kb)3. Маринад для курки (500 г)

● сік половини лимона,
● 3 ст.л. оливкового масла,
● 1/2 ч.л. часникового порошку,
● сухі італійські трави,
● сіль і мелений перець за смаком.

Куряче філе порізати шматочками, додати спеції, лимонний сік і оливкову олію, добре перемішати. Залишити маринуватися на півгодини.

4. Гострий маринад для свинини (500 г)

● 2 цибулини,
● 1-2 ст.л. олії,
● перець чорний мелений,
● лавровий лист (мелений),
● приправа хмелі-сунелі,
● перець червоний мелений - за смаком.

Лук пропустити через м'ясорубку, додати олію, перець, лавровий лист і хмелі-сунелі. Покласти в отриманий маринад м'ясо, перемішати і залишити на 5-6 годин в прохолодному місці.

5. Маринад для яловичини (500 г вирізки)

● 200 мл сухого червоного вина,
● 50 мл оливкової олії холодного віджиму,
● 1 гілочка розмарину,
● чебрець,
● перець чилі,
● естрагон за смаком.

Змішати масло і вино, додати розмарин і спеції, полити маринадом м'ясо - і дати постояти при кімнатній температурі 30 хвилин

Серия сообщений "Говядина":
Часть 1 - Мясные корзиночки с грибной начинкой
Часть 2 - Українська кухня. Готуємо “Домашню ковбаску”
...
Часть 10 - Гнёзда
Часть 11 - Роляда з горішками, яблуком і зелениною
Часть 12 - Маринади для шашлику: ТОП-5 рецептів
Часть 13 - Предлагаю испечь татарский пирог *Кубете*
Часть 14 - Запеченная говядина с овощами гриль и чимичурри
Часть 15 - Котлеты “Птичье молоко”

Серия сообщений "Баранина":
Часть 1 - А мясо на косточке …
Часть 2 - ШАШЛЫК-РУЛЕТ
...
Часть 4 - «Ах, баранья нога! Как ты нам дорога!» Баранья нога, запеченная с розмарином
Часть 5 - Роляда з горішками, яблуком і зелениною
Часть 6 - Маринади для шашлику: ТОП-5 рецептів
Часть 7 - Баранья печень на мангале

Рубрики:  Блюда из мяса/Свинина
Блюда из птицы/Курица
Метки:  

Процитировано 2 раз