Галицька кухня--мармуляда з рожі.) |
МАРМУЛЯДА З РОЖІ ВІД Ігора Роп'яника
Нічого складного. Обриваєте пелюстки, бажано обрізати з них білі кінчики.
Перетираєте з цукром, даєте дрібку (на кінці ножа) лимонної кислоти, - і в слоїк (треба добре втрамбувати).
Зберігати у холодному місці (ми тримаємо у холодильнику). Цукру дати на око (на цю макітру у мене пішло, приблизно, 10 ст. ложок).
Серия сообщений "Сладости":
Часть 1 - Медові цукерки. Забута українська кухня.
Часть 2 - Лучшие рецепты домашних *Рафаэлло*
...
Часть 9 - Оригинальный декор пасхальных яиц
Часть 10 - Сгущенка домашняя всего за 15 минут!
Часть 11 - Галицька кухня--мармуляда з рожі.)
Часть 12 - Рецепти пані Стефи. Конфітура з фіалок.
« Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |