Оселедець у медово-гірчичному соусі |
500 г філе оселедця
2 жовтки
200 мл соняшникової олії
2 ст. ложки діжонської гірчиці з цілими зернами
1 ст. ложка меду
1 цибулина
сік одного лимона
сіль, перець на смак.
Оселедець промити, випатрати, почистити, зняти шкірку, видалити кісточки (якщо є ікра чи молока – не викидати, а використати разом з філе).
Філе порізати невеликими шматочками.
Приготувати соус.
Жовтки збити міксером або віничком до густої білої піни.
Не припиняючи збивати, тонкою цівкою влити олію, додати мед, гірчицю, порізану чвертькільцями цибулину, посолити, поперчити на смак і добре вимішати.
У посудину з соусом покласти шматочки оселедця, обережно перемішати, щоб соус огорнув кожен шматочок.
Перекласти в банку, залити соусом, щільно закрутити. Поставити у холодильник на добу.
Подавати до гарнірів або як самостійну закуску.
Готову закуску з оселедця можна зберігати у холодильнику не довше трьох діб.
Серия сообщений "Селедка":
Часть 1 - Салака маринованная пряного посола домашнего приготовления
Часть 2 - Вусные рецепты: 9 рецептов закусочных рулетов
Часть 3 - Оселедець у медово-гірчичному соусі
Часть 4 - Соленая скумбрия по рецепту «Старого моряка»
Часть 5 - «Сельдь под шубой» в лаваше.
...
Часть 11 - Маринованный толстолобик
Часть 12 - Селёдка по-голландски
Часть 13 - Рецепт самой вкусной маринованной скумбрии
« Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |