-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

рецепты украинской кухни: забытой и современной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.07.2013
Записей: 873
Комментариев: 196
Написано: 1194


Цукати з гарбуза - корисна альтернатива цукеркам

Воскресенье, 01 Ноября 2015 г. 07:54 + в цитатник
Мальва2015 все записи автора



1 кг очищеного гарбуза
1 кг цукру
1 апельсин
200 мл води
цукрова пудра.

Гарбуз порізати на шматочки.
Апельсин обдати окропом, порізати, вибрати кісточки, залити киплячою водою і варити 10 хвилин.
Цим відваром зі шматочками залити цукор і варити до повного розчинення.
Киплячим сиропом залити гарбуз і дати схолонути.
Потім варити на повільному вогні до готовності, шматочки гарбуза мають стати прозорими.
Уварені шматочки вийняти з сиропу, висушити в електросушці (якщо немає сушки, поставити в духовку при температурі 100-160 градусів. Сушити при відчинених дверцятах).
Підсушені шматочки гарбуза обсипати цукровою пудрою і скласти в баночку.
Готові гарбузові цукати можуть зберігатися у щільно закритій посудині близько 6 місяців.

55.png


 

Серия сообщений "Сладости":
Часть 1 - Медові цукерки. Забута українська кухня.
Часть 2 - Лучшие рецепты домашних *Рафаэлло*
Часть 3 - Натуральный мармелад
Часть 4 - Цукати з гарбуза - корисна альтернатива цукеркам
Часть 5 - Гарячий шоколад, якого ви досі не куштували: 16 рецептів та цікавих фактів
Часть 6 - Домашнее мороженое, вкус советского пломбира
...
Часть 10 - Сгущенка домашняя всего за 15 минут!
Часть 11 - Галицька кухня--мармуляда з рожі.)
Часть 12 - Рецепти пані Стефи. Конфітура з фіалок.

Серия сообщений "Тыква/Гарбуз":
Часть 1 - Цукати з гарбуза - корисна альтернатива цукеркам
Часть 2 - Маринованная тыква
Часть 3 - Манты с тыквой

Метки:  

Процитировано 4 раз