-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

рецепты украинской кухни: забытой и современной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.07.2013
Записей: 873
Комментариев: 196
Написано: 1194


Рибні крученики з грибами

Воскресенье, 01 Ноября 2015 г. 07:46 + в цитатник
Мальва2015 все записи автора

Інгредієнти

1 кг рибного філе
300 г грибів
1 цибулина
3 ст. ложки олії
3 ст. ложки борошна
1 ст. ложка лимонного соку
0,5 скл. рибного бульйону
сіль, перець, зелень.

Цибулю порізати кубиками, гриби — пластинками і обсмажити разом в 1 ст. ложці олії так, щоб повністю випарувалася рідина.

Додати посічену зелень.

Рибне філе злегка відбити плоским боком ножа, посолити і поперчити.
На кожне філе викласти начинку, згорнути у формі рулетика, сколоти зубочисткою, запанірувати у борошні і обсмажити у олії з усіх боків.

До обсмажених рулетиків у сковорідку влити бульйон і лимонний сік, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 10-12 хв.

Подавати рулетики з тушкованими овочами, рисом або картопляним пюре, поливши соусом, який утворився під час тушкування.


55.png


 

Серия сообщений "Блюда из рыбы":
Часть 1 - ЗАПІКАНКА ІЗ РИБИ "ЧЕРЕПАШКА"
Часть 2 - Салака маринованная пряного посола домашнего приготовления
...
Часть 5 - Риба у горщиках під тістом
Часть 6 - Страва козаків - риба у скрині
Часть 7 - Рибні крученики з грибами
Часть 8 - Как пожарить рыбу, чтобы в ней не было костей?
Часть 9 - Фаршированный белый амур
...
Часть 24 - Зубатка запеченная с картофельным соусом
Часть 25 - Карп в духовке запеченный целиком в фольге
Часть 26 - Паста фузилли с тунцом и оливками

Метки:  

Процитировано 1 раз