-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

рецепты украинской кухни: забытой и современной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.07.2013
Записей: 873
Комментариев: 196
Написано: 1194


Українська кухня. Картопляна ковбаса

Пятница, 30 Октября 2015 г. 17:22 + в цитатник
Наталья_Ивушка все записи автора
Цитата сообщения Наталья_Ивушка

Українська кухня. Картопляна ковбаса
 

Смачна і ситна страва.

Особливо поширена на Поліссі.

Готуємо, друзі!

Для приготування картопляної ковбаси вам знадобиться:
1 кг картоплі
300 г шкварок
150 г смальцю
300 г цибулі
1 ст. л. сметани
½ гол часнику
сіль, чоний перець
кишка (її потрібно замочити на годину в розчині оцту та солі щоб позбутися запаху).

Спосіб приготування:
1.Шкварки перемелюємо на м'ясорубці.
2. На смальці смажимо цибулю до золотистого кольору.
3. На терці тремо картоплю, додаємо 1 ст. ложку сметани, щоб картопля не потемніла.
4. До цибулі додаємо шкварки, сіль, перець, спеції за смаком. В картопляну масу вичавлюємо часник.
5. Коли суміш з цибулі та шкварок вистигне - додаємо її у картопляну масу та вимішуємо.
6. Підготовлені кишки наповнюємо фаршем, залишаємо трохи м'якими, щоб начинка не порвала кишку під час готування.
7. Формуємо ковбаски по 15 см завдовжки, перев'язуємо кулінарною ниткою.
8. Проварюємо в окропі хв 15-20. Висушуємо і запікаємо до золотистої скоринки у духовці або печі. Смакує зі свіжими овочами або квашеною капустою.

Смачного!


Без-имени-1 (150x89, 30Kb)

 

Серия сообщений "Картофель":
Часть 1 - Картофельное раздолье..
Часть 2 - Кныши из слоёного теста с картошкой
Часть 3 - Кулинария >Лучший способ приготовить картошку
Часть 4 - Українська кухня. Картопляна ковбаса
Часть 5 - ФАРШИРОВАНЫЙ КАРТОФЕЛЬ . Язык проглотишь!
Часть 6 - Деруни із сиром та шинкою
...
Часть 12 - КАРТОШКА по УКРАИНСКИ запеченная в духовке
Часть 13 - Деруны по-галицки
Часть 14 - Картофель, запеченный с чесноком! Я даже от аромата этого блюда схожу с ума!

Серия сообщений "Колбасы":
Часть 1 - Українська кухня. Кровяная колбаса. Кровянка.
Часть 2 - Українська кухня. СЫРОВЯЛЕНЫЙ ДЕЛИКАТЕС
...
Часть 4 - Українська кухня. Готуємо “Домашню ковбаску”
Часть 5 - Куриная колбаска - вкуснотища
Часть 6 - Українська кухня. Картопляна ковбаса
Часть 7 - Куряча ковбаска
Часть 8 - Вареная колбаса в кружке: рецепт для тех, кто ценит домашнюю кухню.
...
Часть 11 - Куриный рулет в бутылке
Часть 12 - Нежнейшие куриные сосиски
Часть 13 - Домашняя Колбаса в Фольге

Метки:  
Понравилось: 1 пользователю