-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

рецепты украинской кухни: забытой и современной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.07.2013
Записей: 873
Комментариев: 196
Написано: 1194


Украинская кухня. Cвинина в кефірно-часниковому соусі у горщиках

Пятница, 30 Октября 2015 г. 13:27 + в цитатник
Наталья_Ивушка все записи автора
Цитата сообщения Наталья_Ивушка Украинская кухня. Cвинина в кефірно-часниковому соусі у горщиках

ПОТРІБНО:

600 г свинини
1,5 склянки кефіру або кислого молока
2 великі цибулини
6 зубчиків часнику
2 ст. ложки майонезу
олія для смаження, сіль, перець на смак.

Свинину порізати кубиками, обсмажити на олії на сильному вогні хвилин 5-7.
Цибулю порізати півкільцями і викласти у горщики.
Зверху – підсмажене м’ясо разом із олією з пательні.
Трохи втрамбувати.
До кефіру додати майонез, подрібнений часник.
Посолити, поперчити, додати зелень і ретельно перемішати.

Залити підготовленим соусом м’ясо в горщиках так, щоб кефір не доходив до країв горщика.
Поставити горщики в розігріту духовку на середній вогонь (не вище 160-170 градусів) на 45-60 хвилин.
Не поспішайте діставати – чим довше знаходяться горщики в духовці, тим ніжніше виходить м’ясо.


 Р‘ез-имени-1 (150x89, 30Kb)
 

 

Серия сообщений "Блюда в горшочках":
Часть 1 - СМАК УКРАЇНСЬКИХ КАРПАТ. ЧЕНАХІ ПО-ГУЦУЛЬСьКИ
Часть 2 - Картопля з м’ясом і сиром у горщиках
...
Часть 5 - Сирник в маковому соусі у горшиках
Часть 6 - Українська кухня. Фаршировані гарбузи
Часть 7 - Украинская кухня. Cвинина в кефірно-часниковому соусі у горщиках
Часть 8 - Мачанка из свинины,грибов и копченой колбасы

Рубрики:  Блюда из мяса/Свинина
Метки: