-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

рецепты украинской кухни: забытой и современной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.07.2013
Записей: 873
Комментариев: 196
Написано: 1194


Українська кухня. Сало бутербродне з часником та перцем

Четверг, 29 Октября 2015 г. 16:26 + в цитатник
Наталья_Ивушка все записи автора

Свіже охолоджене, навіть трішки приморожене сало без м’ясного прошарку перекрутити через м’ясорубку, посолити, поперчити на смак, додати декілька подрібнених зубчиків часнику і добре перемішати.
Можна додати мелений мускатний горіх або карі.
Перед тим як намастити на хліб, бажано дати постояти хоча б години три.
Найкраще смакує з червоним борщем.

Без-имени-1 (150x89, 30Kb)
 

 

Серия сообщений "Сало":
Часть 1 - Закарпатська кухня. Попрігашка під пресом
Часть 2 - Українська кухня. Готуємо “Домашню ковбаску”
Часть 3 - Вареное сало со специями
Часть 4 - Сало
Часть 5 - Українська кухня. Сало бутербродне з часником та перцем
Часть 6 - Сало горячего засола - домашний деликатес!
Часть 7 - Українська кухня. Сало по-закарпатськи
...
Часть 10 - Самое вкусное сало.
Часть 11 - Рецепт приготовления сала в пакете
Часть 12 - Как солить сало в рассоле в домашних условиях

Рубрики:  Блюда из мяса
Метки: