-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

рецепты украинской кухни: забытой и современной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.07.2013
Записей: 873
Комментариев: 196
Написано: 1194


Риба у горщиках під тістом

Понедельник, 26 Октября 2015 г. 22:05 + в цитатник
Наталья_Ивушка все записи автора



62114759_1280445110_34 (650x461, 418Kb)

Склад

[more ]

800 г рибного філе
500 мл молока
3 лаврових листки
1 ч. ложка гірчиці з цілими зернами
3 яєчні жовтки + 1 яйце
1 ст. ложка меду
0,5 склянки кефіру
2 склянки борошна
70 г вершкового масла
олія, сіль, цукор, часник на смак.

З кефіру, 1 яйця, 1 ч. л. цукру, щіпки солі та борошна замісити м’яке тісто.
Кружкою вирізати кружечки розміром трішки більшим за горлечко горщика.

Це будуть кришечки для горщиків.
У каструлю налити молоко і поставити на середній вогонь на плиту.

В молоко покласти лавровий лист.

Щойно закипить, опустити туди філе риби і варити на середньому вогні 10 хвилин.
Дістати рибу, молоко не виливати.
Рибу розібрати на шматочки.

Молоко, у якому варилася риба, процідити і додати в нього гірчицю, сіль, мед (можна замінити на цукор), яєчні жовтки.
Перемішати до однорідності.
У горщики розкласти шматочки риби і залити соусом.

Не до країв. Можна в кожен горщик покласти по одному зубку часнику.
Змастити горлечка горщиків олією і накрити «кришечками» з тіста, притиснути.

Запікати в духовці при температурі 180 градусів до підрум’янення «кришечки».

[/more]

Без-имени-1 (150x89, 30Kb)

 

Серия сообщений "Блюда из рыбы":
Часть 1 - ЗАПІКАНКА ІЗ РИБИ "ЧЕРЕПАШКА"
Часть 2 - Салака маринованная пряного посола домашнего приготовления
Часть 3 - Как приготовить рыбные котлеты. Тонкости приготовления рыбных котлет
Часть 4 - Вкусная рыбка по-гречески.
Часть 5 - Риба у горщиках під тістом
Часть 6 - Страва козаків - риба у скрині
Часть 7 - Рибні крученики з грибами
...
Часть 24 - Зубатка запеченная с картофельным соусом
Часть 25 - Карп в духовке запеченный целиком в фольге
Часть 26 - Паста фузилли с тунцом и оливками

Серия сообщений "Блюда в горшочках":
Часть 1 - СМАК УКРАЇНСЬКИХ КАРПАТ. ЧЕНАХІ ПО-ГУЦУЛЬСьКИ
Часть 2 - Картопля з м’ясом і сиром у горщиках
Часть 3 - Як готувати їжу в керамічних горщиках
Часть 4 - Риба у горщиках під тістом
Часть 5 - Сирник в маковому соусі у горшиках
Часть 6 - Українська кухня. Фаршировані гарбузи
Часть 7 - Украинская кухня. Cвинина в кефірно-часниковому соусі у горщиках
Часть 8 - Мачанка из свинины,грибов и копченой колбасы

Метки:  

Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю