-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

рецепты украинской кухни: забытой и современной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.07.2013
Записей: 873
Комментариев: 196
Написано: 1194


Картопля з м’ясом і сиром у горщиках

Вторник, 20 Октября 2015 г. 21:34 + в цитатник
Мальва2015 все записи автора
 

Інгрідієнти

картопля
500 г м’яса (свинина, курятина)
2 морквини
3 цибулини
4 зубчика часнику
200 г твердого сиру
400 мл сметани
50 г вершкового масла
олія для смаження
сіль, перець.

Моркву та цибулю порізати кубиками та обсмажити в олії. М’ясо порізати невеликими шматочками і теж обсмажити – можна на окремій пательні, а можна разом з овочами.

Перемішати, додати сіль та спеції.
Картоплю почистити та порізати дрібними кубиками.
Стінки горщиків натерти часничком і викласти в них м’ясо з цибулею та морквою.
Зверху покласти порізану картоплю.
Усе залити сметаною.

А зверху покласти жменьку тертого сиру.

На гірку з сиру покласти по шматочку вершкового масла. Закрити кришечками.
Поставити горщики в розігріту духовку, запікати при температурі 160 градусів близько години.
За 15 хвилин до закінчення відкрити кришечки, щоб сир зарум’янився.

55.png

 

Серия сообщений "Блюда в горшочках":
Часть 1 - СМАК УКРАЇНСЬКИХ КАРПАТ. ЧЕНАХІ ПО-ГУЦУЛЬСьКИ
Часть 2 - Картопля з м’ясом і сиром у горщиках
Часть 3 - Як готувати їжу в керамічних горщиках
Часть 4 - Риба у горщиках під тістом
...
Часть 6 - Українська кухня. Фаршировані гарбузи
Часть 7 - Украинская кухня. Cвинина в кефірно-часниковому соусі у горщиках
Часть 8 - Мачанка из свинины,грибов и копченой колбасы

Рубрики:  Блюда из мяса/Свинина
Блюда из птицы
Метки: