-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

рецепты украинской кухни: забытой и современной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.07.2013
Записей: 873
Комментариев: 196
Написано: 1194


Борщ з грибними пельменями

Понедельник, 19 Октября 2015 г. 18:15 + в цитатник
Мальва2015 все записи автора
http://jisty.com.ua/wp-content/uploads/2015/08/Borshh-z-gribnimi-pelmenyami.jpg

Такий борщ можна приготувати на свинному бульйоні або зробити абсолютно пісним, але менш смачним він від того не стане.

Це дуже ситна і смачна страва.

Інгредієнти для борщу

6 картоплин

по 1 морквині і цибулині

300 г капусти

1 болгарська перчина

2 лаврових листка

5 горошин чорного перцю

3 горошини духмяного перцю, зелень, сіль.

Для тіста: 1,5 скл. борошна

150 мл води

1 ст. ложка олії.

Для начинки:

200 г грибів

по 1 морквині і цибулині

олія, зелень, сіль, перець.

Як приготувати борщ з пельменями

До 5 л води або бульйону додати 1 почищену цибулину, моркву, лаврове листя і перці горошком, посолити (1 ст. ложка солі).

Варити на маленькому вогні приблизно 30–40 хв.

У готовий бульйон додати почищену і порізану кубиками картоплю, а через 10 хв нашатковану капусту і перець.

Приготувати начинку для пельменів: помити і почистити овочі. Цибулю нарізати кубиками, посмажити на олії, моркву потерти і додати до цибулі, додати подрібнені печериці, тушкувати до готовності, насамкінець посолити і поперчити, додати порізану зелень, охолодити.

Замісити м’яке тісто, зліпити пельмені.

Тіста вистачає на 2 пельменниці, а об’єм начинки можна трішки збільшити.

Коли картопля практично зварена вкинути пельмені і варити до готовності.

Залишки начинки можна вкинути в суп замість засмажки або додати підсмажену моркву і цибулю.

Поперчити і додати трави.

 

 


55.png





 

Серия сообщений "Первые блюда":
Часть 1 - Українська кухня. Огірківка
Часть 2 - 16 фактів про український борщ, яких ви точно не знали
Часть 3 - Борщ з грибними пельменями
Часть 4 - Українська кухня. Борщ чернігівський на грушках
Часть 5 - Українська кухня. Справжній гуцульський борщ
...
Часть 19 - Суп харчо из говядины с рисом
Часть 20 - Рассольник из свежих огурцов с перловкой
Часть 21 - Снытные щи

Серия сообщений "Блюда из грибов":
Часть 1 - Закарпатська кухня. Чорна поливка
Часть 2 - Картофельные гнездышки с грибами и сыром
Часть 3 - Перец фаршированный грибами
Часть 4 - Мясные корзиночки с грибной начинкой
Часть 5 - Борщ з грибними пельменями
Часть 6 - ЛЕСНАЯ ОТБИВНАЯ
Часть 7 - Пісний рулет з картоплею та грибами
...
Часть 13 - Жюльен «Наслаждение»
Часть 14 - Без заголовка
Часть 15 - Бургер с вешенками и сырным соусом

Серия сообщений "Борщ":
Часть 1 - 16 фактів про український борщ, яких ви точно не знали
Часть 2 - Борщ з грибними пельменями
Часть 3 - Українська кухня. Борщ чернігівський на грушках
Часть 4 - Українська кухня. Справжній гуцульський борщ
...
Часть 6 - Українська кухня. Борщ-капусняк на копчених реберцях
Часть 7 - Як готувати Гетьманський борщ - інфографіка
Часть 8 - Борщ без капусты

Метки: