-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

рецепты украинской кухни: забытой и современной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.07.2013
Записей: 870
Комментариев: 196
Написано: 1191


ЗАПІКАНКА ІЗ РИБИ "ЧЕРЕПАШКА"

Пятница, 16 Октября 2015 г. 22:55 + в цитатник
Мальва2015 все записи автора


Захотілося спекти який-небудь пиріжок і під руку якраз попався цей чудовий рецепт рибного пирога під назвою "Черепашка".

Назва таке, бо кружечки картоплі при випічки нагадують панцир черепахи.
Належить до виду "заливних" пирогів.

Дуже простий у приготуванні і дуже смачненький.

Можна зробити до чаю, а можна, як другу страву. Використовуються рибні консерви (я люблю з сайрою, сардинами у власному соку, але сорт риби не важливий). Можливо навіть замінити консерву відвареним рибним чи курячим філе.

То вже на ваш смак.

- Картопля - 4 шт.,
- Сода - 1 ч. Л.,
- Борошно - 7 ст. л.,
- Кефір - 1 ст.,
- Яйця - 2 шт.,
- Цибуля ріпчаста - 2 шт.,
- Рибні консерви - 1 шт.,
- Сіль - за смаком.

Змастити маслом форму для запікання, викласти тонко нарізані кружечки картоплі. Зверху картоплі покласти нарізану кільцями цибулю, а поверх цибулі - рибу, розім'яту вилкою.

Приготувати тісто: збити яйця з борошном, кефіром, сіллю і содою. Залити пиріг приготованим тестом.

Розігріти духовку до 180 градусів, прибрати пиріг в духовку, випікати близько 30 хвилин.


55.png


 

Серия сообщений "Блюда из рыбы":
Часть 1 - ЗАПІКАНКА ІЗ РИБИ "ЧЕРЕПАШКА"
Часть 2 - Салака маринованная пряного посола домашнего приготовления
Часть 3 - Как приготовить рыбные котлеты. Тонкости приготовления рыбных котлет
...
Часть 24 - Зубатка запеченная с картофельным соусом
Часть 25 - Карп в духовке запеченный целиком в фольге
Часть 26 - Паста фузилли с тунцом и оливками

Метки: