![](http://x-lines.ru/letters/i/cyrillicdreamy/0828/802326/42/0/4nm7brgou9eepwr44nepb8qoumejyegoo5ejqegowdejtwrt4ncy.png)
![](http://x-lines.ru/letters/i/cyrillicfancy/0415/a70611/46/0/rmekxwri4nopbfqou9ejbwfe4nppbrbn.png)
Захотілося спекти який-небудь пиріжок і під руку якраз попався цей чудовий рецепт рибного пирога під назвою "Черепашка".
Назва таке, бо кружечки картоплі при випічки нагадують панцир черепахи.
Належить до виду "заливних" пирогів.
Дуже простий у приготуванні і дуже смачненький.
Можна зробити до чаю, а можна, як другу страву. Використовуються рибні консерви (я люблю з сайрою, сардинами у власному соку, але сорт риби не важливий). Можливо навіть замінити консерву відвареним рибним чи курячим філе.
То вже на ваш смак.
- Картопля - 4 шт.,
- Сода - 1 ч. Л.,
- Борошно - 7 ст. л.,
- Кефір - 1 ст.,
- Яйця - 2 шт.,
- Цибуля ріпчаста - 2 шт.,
- Рибні консерви - 1 шт.,
- Сіль - за смаком.
Змастити маслом форму для запікання, викласти тонко нарізані кружечки картоплі. Зверху картоплі покласти нарізану кільцями цибулю, а поверх цибулі - рибу, розім'яту вилкою.
Приготувати тісто: збити яйця з борошном, кефіром, сіллю і содою. Залити пиріг приготованим тестом.
Розігріти духовку до 180 градусів, прибрати пиріг в духовку, випікати близько 30 хвилин.
![55.png 55.png](https://img-fotki.yandex.ru/get/9489/255157053.66/0_122e11_c3782513_orig.png)