-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

рецепты украинской кухни: забытой и современной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.07.2013
Записей: 873
Комментариев: 196
Написано: 1194


Українська кухня. Свиняча полядвиця

Четверг, 15 Октября 2015 г. 19:54 + в цитатник
Наталья_Ивушка все записи автора
Цитата сообщения Наталья_Ивушка Українська кухня. Свиняча полядвиця

Українська кухня.

Свиняча полядвиця

На мій смак немає нічого ліпшого на канапки, аніж шматок запеченого м'яска.

Переважно я печу шийку або шинку, цього разу - це кавалок свинячої полядвиці.

Кавалок полядвиці (1,3 кг) я спочатку нашпиґувала часничком і сушеними абрикосами "квадратно-гніздовим методом".

Маринувала цього разу на сухо і для цього використала свіжозмелений чорний перець, пластівці чілі, турецький Isot, кмин, мелений цинамон і буквально кілька крапель цитринового соку (просто витиснула хвостик цитрини). М'ясо я не солила.

На знимці всі приправки гарно насипані для краси Смайлик «smile» - після цього я їх добре розподілила по цілому кавалку. Лишила в такому маринаді на ніч в холодильнику.

роблю довгим ножем дірки і впихаю туди сухі але помиті абрикоси. Вони в процесі печіння розправилися і вийшла отака от картинка

Перед запіканням якомога герметичніше замотала м'яско в фольгу і поклала в вузьку бритванку - мені подобається як воно потім тримає форму - і спекла.

Пеклося приблизно півтори години при 150-180*. Хоча про температурний режим мені складно говорити, бо в мене рура дуже химерна і я все роблю на око..

Знимки не дуже, але смак - навпаки ))

Без-имени-1 (150x89, 30Kb)

 

Серия сообщений "Украинская кухня":
Часть 1 - Медові цукерки. Забута українська кухня.
Часть 2 - Закарпатська кухня. Чорна поливка
Часть 3 - Українська кухня. Свиняча полядвиця
Часть 4 - Украинская кухня. Вареники с маком
Часть 5 - Старовинні рецепти галицької кухні початок ХХ ст. "ГУСЛЯНКА"
...
Часть 8 - Перкельт - закарпатська кухня
Часть 9 - П'ятірка найсмачніших пісних страв української кухні!
Часть 10 - Ленивые голубцы от Аллы Ковальчук и Лилии Ребрик («Все буде смачно!»)

Серия сообщений "Современная украинская кухня":
Часть 1 - Українська кухня. Свиняча полядвиця
Часть 2 - Вкуснейший пирог из мака *Макивка*

Рубрики:  Блюда из мяса/Свинина
Метки: