-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

рецепты украинской кухни: забытой и современной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.07.2013
Записей: 873
Комментариев: 196
Написано: 1194


Українська кухня. Гарбуз, запечений із кунжутом

Понедельник, 12 Октября 2015 г. 23:20 + в цитатник
Мальва2015 все записи автора
Цитата сообщения Наталья_Ивушка Українська кухня. Гарбуз, запечений із кунжутом

 

b219a461092102f3faf9a35ba4e2d847_chto_mozhno_prigotovit_iz_tykvy_shutterstock_86754247

 Гарбуз, запечений із кунжутом

інгредієнти:

-  500 г гарбуза,

-  2 ст. ложки кунжутного насіння,

-   3 ст. ложки меду,

-   півсклянки апельсинового соку,

-         1 ст. ложка гірчиці,

-         3 ст. ложки олії.

Приготування:

Гарбуз очистіть від шкірки і насіння.

Поріжте гарбуз на середні шматочки 2-3 см. Відваріть гарбуз у киплячій воді 5-7 хвилин. Гарбуз має стати м’яким зовні, але щільноїим всередині.

Гарбуз дістаньте з води і обсушіть.

Обсмажте гарбуз з усіх боків у розпеченій олії до утворення скоринки.

Потім відправте гарбуз у розігріту до 160°С духовку і випікайте 10 хвилин до м’якості.

Дістаньте гарбуз із духовки, видаліть зайве масло.

Якщо у вас зацукрований мед, то розтопіть його на водяній бані і остудіть. З’єднайте мед, свіжовичавлений апельсиновий сік, кунжут, гірчицю і перемішайте.

Отриманим соусом полийте гарбуз і дайте настоятися 5-10 хвилин.

Смачного!

Без-имени-1 (150x89, 30Kb)



 

Рубрики:  Блюда из овощей
Метки: