Хлеб медово-горчичный в мультиварке |
Вчимося випікати смачний хліб у мультиварці на кожен день.
Інгредієнти:
Борошно – 3 ст;
Молоко – 1 ст;
Дріжджі – 1,5 ч.л;
Олія(звичайна або оливкова) - 2 ст.л;
Сіль – 1 ч.л;
Мед – 1 ст.л;
Гірчиця суха – 1 ч.л;
Випічка хліба:
Розвести у молоці дріжджі. Насипати у миску 1 стакан просіяного борошна. Додати туди молоко, дріжджі, олію, мед, гірчицю, сіль і все перемішати. Додаючи поступово решту борошна, замісити тісто.
Чашу мультиварки змазати олією і положити туди тісто.
Включити у мультиварці режим підігрів на 20хв. Потім виключити режим і дати піднятися тісту ще 40 хвилин.
Кришка мультиварки весь цей час має бути закритою. По закінченню 40 хвилин включити режим випічка на 60 хвилин. Після звукового сигналу необхідно хліб перевернути на іншу сторону і випікати ще 30 хвилин.
В загальному хліб печеться 90 хвилин. Готовий хліб дістати з мультиварки і поставити щоб вихолоняв.
Джерело - http://receptystrav.com.ua/retsepty-dlya-multyvark...ovogrchichniy-u-multivarc.html
Рубрики: | Изделия из теста и выпечка |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |